fbpx
Raymond – Personal Trainer

Raymond – Personal Trainer

Eigenaar
0630736617

Wie ben ik:
Ik ben enthousiast, motiverend, sportief en een echte teamplayer. Doordat ik een echte teamplayer ben, kan ik heel goed met jou samenwerken. Mijn passie voor sport wil ik graag overbrengen naar jou. Jouw doel is mijn doel en daar gaan we samen 100% mee aan de slag.

Wat is mijn achtergrond:
In 2006 ben ik begonnen met werken als fitnessinstructeur nadat ik het CIOS had afgerond. Vervolgens heb ik de cursussen Spinning instructeur, RPM instructeur, Sportvasten coach en LAPT (personal training) met goed gevolg afgerond. In 2011 ben ik gestart als personal trainer en heb al vele mensen mogen begeleiden met hun doel.

Leuk om te weten:
Sport is een deel van mijn leven. Naast fitness ben ik ook een fanatiek voetballer. Ik heb 14 jaar op een leuk niveau gevoetbald (Be Quick 1887, Harkemase Boys en het Nederlands Amateurelftal o23). Ik ben 13 jaar werkzaam geweest bij Sportcentrum Leek. Hier trainde ik vooral mensen die graag willen afvallen, strakker willen worden of spiermassa willen opbouwen. Ook heb ik topsporters getraind zoals: Dylan Davies (coureur karten) en de topsporters Erik Bakker en Michiel Hemmen (profvoetbal) getraind.