Over ons


Over ons


Wie zijn wij!!

Wij (Raymond en Anthony) zijn broers die beiden veel passie hebben voor ons  vak en voor sport. Doordat wij deze passie delen, zijn wij erg gedreven om onze  passie over te brengen naar jou.
Wij doen er alles aan om jouw doel te bereiken en dat verwachten we dan ook  van jou. Wij doen dit op een enthousiaste en plezierige manier zonder een drill  instructeur te zijn. Doordat wij jou coachen op training, voeding en  gedragsverandering kan resultaat niet uitblijven.
Wij denken met jou mee om jouw planning qua training en voeding zo optimaal  mogelijk te maken. Dit om het maximale resultaat te kunnen gaan bereiken.  Wanneer jij bij ons komt trainen, sta jij er niet meer alleen voor. Wij geloven dat iedereen met de juiste begeleiding “gezond” zou moeten kunnen  leven bij een leven wat bij jou past. Wij kijken ernaar uit om met jou samen te  mogen te werken.

Classes

Trainers


Testimonials

“In 9 weken ben ik goed afgevallen, mijn vetpercentage is verlaagd, centimeters op veel plekken kwijtgeraakt en de Strong Viking Run gedaan. Ik voel mij fit, gesterkt en gezond. Anthony zorgt ervoor dat je het gaat volhouden. Het is zwaar, maar zeker de moeite waard gezien het resultaat”

Ineke

 “Ik heb veel meer energie en zit lekkerder in m’n vel. Ben 21 kg afgevallen en zelfs heb ik bepaalde medicatie kunnen afbouwen en ik sta veel energieker in het leven. Een bepaalde levensstijl is mij aangewend, waar ik nu zelf prima mee uit de voeten kan. De app van Bolt Personal Training wordt nog…

Tineke